Novel Online

Siapa yang suka baca novel dan cerpen online angkat tangan??  hand hihi ..   Baca novel online xyah keluar duit beli buku.. hehe..jimat duit makan seminggu.   Rasanya ramai yang dah tau kot .. Website Penulisan2u.my memang menyediakan banyak novel dan cerpen2 daripada ramai penulis dan ada novel-novel ini telah pun diadaptasi kepada drama bersiri. Contoh  macam drama Sebenarnya Saya Isteri Dia, Isteri Separuh Masa dan banyak lagi. Tapi kebanyakannya novel2 yang hot ceritanya tak complete  pun kalo online  ni..

Kalau anda nak save budget nak baca online boleh lawati blog2 penulis yang baik hati publish citer kat blog.. ada  antaranya boleh baca novel penuh .. cuba usha tengok kat bawah nie:

 

http://miqaelarshad.blogspot.my/2012/08/e-novel-suamiku-gangster.html

 

http://kisahtentangcinta.blogspot.my/

http://coretanbluerose.blogspot.my/

http://seindahkehidupan.blogspot.my/

http://princecharming2u.blogspot.my/

http://kasehime-novella.blogspot.my/

 

Ok.. setakat ni dahulu update pasal novel online nie.. sila tinggal comment kalo anda rasa post ini membantu.. sebab banyak lagi link novel online yang boleh baca complete ni… nnti2 ada masa free update semula.. 🙂

Baca:  Punca dan Mengapa Anak Lewat Bercakap

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*