Ayat Pickup Line Popular dan Trending – Chia Chia Chia

Sepahtu Reunion Chia Chia Chia

Ayat Pickup Line versi Melayu memang sedang menjadi trending di Malaysia sekarang. Kewujudan Chia Chia Chia yang dipopularkan oleh kumpulan pelawak Sepahtu menjadi sebutan netizens sekarang dalam memikat hati bakal suami atau isteri.

Jom lihat beberapa ayat pickup line popular dalam versi Melayu dan broken English pun ada. Sweet dan lawak

Ayat Pickup Line 1

“Alamak!! Habis hilang.. Ni mesti awak yang ambik kan?”
“Ambik apa?”
“Awak dah ambik hati saya”

Ayat Pickup Line 2

Remember me? I Am Joe.Joe Who? Jodoh awak..

Ayat Pickup Line 3

Is your name Aida? Coz Aida lama minat you

Ayat Pickup Line 4

Excuse me, Awak ni Architect ke? Pandai awak bina istana cinta dalam hati saya..

Ayat Pickup Line 5

Are you a Malay? Bacause you make my air liur Malaylay

Ayat Pickup Line 6

Tau tak sampai sekarang saya belum bisa membaca?
Aduh, kesian sekali kamu, baca apa?
Baca isi hati kamu

Ayat Pickup Line 7

Kita nak kemana ni? Nak ke hati awak.. chia chia chia

Ayat Pickup Line 8

Saya penatla
Kenapa? Awak baru balik dari workout ke?
takda laa.. tapi saya penat sangat
Awak buat apa yang penat sangat tu?
Saya penat kejar hati awak..

Ayat Pickup Line 9

Carian Berkaitan:

ayat arkitek sepahtu renion, ayat pickup line chia chia chia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*