Ayat Pickup Line Popular dan Trending – Chia Chia Chia


Ayat Pickup Line Versi Melayu memang sedang menjadi trending di Malaysia sekarang. Kewujudan Chia Chia Chia yang dipopularkan oleh kumpulan pelawak Sepahtu menjadi sebutan netizens sekarang dalam memikat hati bakal suami atau isteri.

Jom lihat beberapa ayat pickup line popular dalam versi Melayu dan broken English pun ada. Sweet dan lawak!

Ayat Pickup Line 1

Alamak!! Habis hilang.. Ni mesti awak yang ambik kan?
Ambik apa?
Awak dah ambik hati saya

Ayat Pickup Line 2
Remember me?
I Am Joe.
Joe Who?
Jodoh awak..
Ayat Pickup Line 3
Is your name Aida?
Coz Aida lama minat you
Ayat Pickup Line 4
Excuse me, awak ni Architect ke? Pandai awak bina istana cinta dalam hati saya..
Ayat Pickup Line 5
Are you a Malay? Because you make my air liur Malaylay
Ayat Pickup Line 6
Tau tak sampai sekarang saya belum bisa membaca?
Aduh, kesian sekali kamu, baca apa?
Baca isi hati kamu
Ayat Pickup Line 7
Kita nak ke mana ni?
Nak ke hati awak.. chia chia chia
Ayat Pickup Line 8
Saya penatla
Kenapa? Awak baru balik dari workout ke?
Takda laa.. tapi saya penat sangat
Awak buat apa yang penat sangat tu?
Saya penat kejar hati awak..
Ayat Pickup Line 9
Minta maaf cik.. boleh saya mintak tepon cik sekejap? Mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat-cepat..
Ayat Pickup Line 10
Mulai sekarang aku tak mahu main wayang lagi..
Jadi sekarang mahu jadi apa?
Aku mahu jadi petani aja..
Kenapa mahu jadi petani?
Kerana setiap saat aku bisa menanam cinta dalam hati kamu.. chia chia chia
author
Author: 
    Himpunan Gambar Mewarna Upin Ipin (HD)
    Siri animasi Upin dan Ipin sangar popular di Malaysia dan Indonesia. Ramai kanak-kanak
    Petua Menghilangkan Jeragat Secara Tradisional
    Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Antara yang menjadi masalah kepada wanita
    Biodata Alif Satar
    Berikut merupakan sedikit sebanyak biodata Alif Satar yang terkenal melalui Tundukkan Playboy Itu
    Biodata Tiz Zaqyah, Pelakon Utama Isteri Bukan Untuk Disewa
    Biodata Lengkap Tiz Zaqyah Nama Penuh: Siti Zaqyah Binti Abdul Razak Nama Artis:

    Leave a reply "Ayat Pickup Line Popular dan Trending – Chia Chia Chia"